ideal

advokatfirma p/s

Nyt firma fyldt med erfaring

Om os

IDEAL Advokatfirma P/S er baseret på en vision om kompromisløs kvalitet og nærværende rådgivning kombineret med en pragmatisk rådgiver-klient relation.

Vi servicerer nogle af Danmarks store virksomheder samt internationale virksomheder, men vores referencer omfatter også en lang række mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder.

Strategisk fokus

Vores strategiske fokus ligger i vores specialiserede viden inden for Mergers & Acquisition, Fast ejendomSelskabsret og Landbrug.

Vi stræber efter at være de bedste til det, vi gør. For at opnå dette, er vores vision, at vi skal være kundernes foretrukne samarbejdspartner, når de står over for komplekse udfordringer og har brug for juridisk og strategisk rådgivning. Derfor har vi dedikeret os selv til 

 

  • Pragmatisk og nærværende rådgivning

Vi har stor respekt for vores kunder, og derfor fortjener de relevant rådgivning, der er løsningsorienteret, let forståelig og praktisk anvendelig.

  • Viden og specialisering og indsigt

Vores rådgivning er fagligt funderet i teori, praksis, erfaring og mest af alt et ønske om at opnå dyb indsigt i klientens virksomhed. Vi dyrker vores individuelle kompetencer og anvender derfor altid specialistviden inden for de retslige områder. 

  • Ambition og vilje

Vi vil finde den bedste løsning for vores kunder.  Vi stiller store krav til os selv og hinanden for hele tiden at udvikle os i takt med omgivelserne. 

vores værdier

 

Integritet - vær professionel med udgangspunkt i en etisk tilgang

 

Sparring øger kvaliteten af arbejdet - udnyt dine kollegaers høje faglighed

 

Dedikation til opgaven - vær dedikeret til alt, hvad du gør

 

Tid - brug din tid rigtigt