SKAT

Har du skattespørgsmål, eller har du modtaget et brev fra SKAT, som du ønsker gennemgået, kan du tage kontakt til vores skatteekspert Per Nedergaard Nielsen. Per sidder klar til at hjælpe dig og/eller din virksomhed til at få overblik.

SKAT er en stor organisation, der putter folk og virksomheder i praktiske kasser. Men ind imellem sker det, at SKAT rammer den forkerte kasse, og så kan det være dig, der betaler regningen.

Skatteekspert Per Nedergaard Nielsen har positiv erfaring med at føre klagesager mod SKAT, der sparer skatteyderne for uberettigede skatter og afgifter. 

Henvendelsen fra SKAT kunne dreje som om:

  • Ikke godkendte fradrag
  • Forhøjelse af indkomst
  • Start af skattekontrol
  • Indkaldelse af materiale
  • Ejendomsvurdering
  • Etc...

Per Nedergaard Nielsen
Cand. jur. & senior tax manager


Læs mere
Per Nedergaard Nielsen
Cand. jur. & senior tax manager
E-MAIL: pnn@ideal-law.dk
MOBIL: +45 61 44 24 54
Læs mere

E-mail: pnn@ideal-law.dk

Mobil: +45 61442454

 

IDEAL Advokatfirma P/S
Vestergade 43, 1.
5000 Odense C

+45 79 30 60 80

Undgå skattesmæk - Forskudsopgørelse for 2018

Er dine skatteforhold i 2018 de samme som for 2016? Hvis ikke, er det en god ide at tilrette forskudsopgørelsen for 2018.

I november 2017 blev der åbnet for forskudsopgørelsen for 2018 via TastSelv på skat.dk. Har du skiftet arbejde, omlagt lån eller er du fx blevet skilt, kan der være punkter, der skal rettes til, for at din forskudsskat kommer til at svare til din endelige skat.

Er du i tvivl, om du skal ændre din forskudsopgørelse for 2018, er du velkommen til at kontakte vores skatteekspert Per Nedergaard Nielsen som sidder klar til at hjælpe. Ring og aftal et uforpligtende møde på +45 79306043.

Læs mere

SKAT

Ring eller skriv til vores skatteekspert, Per Nedergaard Nielsen, hvis du har brug for råd eller vejledning til dine / din virksomheds skatteforhold.

Læs mere