Pressemeddelelse: IDEAL Advokatfirma P/S udvider efter kun tre måneder

Efter kun tre måneder i nye lokaler, har IDEAL Advokatfirma P/S brug for at udvide kontoret. Firmaet flyttede ind på 1. salen i Vestergade nr. 43 i oktober og har nu også overtaget lejemålet på 2. salen. Med indtagelsen af endnu en etage, tages der ligeledes hul på næste udviklingsfase for IDEAL advokatfirma P/S, der går fint i tråd med målsætningen om, at firmaet skal vokse sig større.

Da vi flyttede ind på 1. salen på adressen i Vestergade i oktober, var det hele tiden med en forhåbning om, at vi på et tidspunkt skulle udvide forretningen så meget, at vi kunne tage 2. salen i brug. Den dag er nu kommet – og lidt hurtigere en først forventet, men det er vi kun stolte af”, fortæller advokat og partner Niels Eriksen.

Ydmygt ønske om at blive større
Hvad der er startet som et ydmygt ønske om at blive et større firma, er nu så småt ved at tage form. Men det skal ikke være for størrelsens skyld alene. IDEAL Advokatfirma P/S er bygget på en vision om kompromisløs kvalitet, så der er ikke plads til hurtige beslutninger, som ikke er tænkt igennem. Udvidelsen sker ifølge advokat og partner Jesper Altamirano, fordi det er det rigtige for firmaet nu og i fremtiden,

For at blive ved med at skabe den kvalitet, vi ønsker at levere til vores klienter og samarbejdspartnere, skal vi hele tiden udvikle os, og det gør vi blandt andet ved at udvide kontoret med flere juridiske talenter”.

Fem nye fuldmægtige
Siden oktober har IDEAL Advokatfirma P/S ansat en advokatfuldmægtig og to legal trainees, der fortsætter som advokatfuldmægtige, så snart de har skrevet deres specialer på universitetet. Dertil søges der lige nu efter yderlige to fuldmægtige.

Vi er et nyetableret firma, men vi er ikke nye i branchen. Tilsammen har vi over 30 års erfaring som advokater, og det omsætter vi til at udvikle vores firma ved at ansætte og uddanne talentfulde jurister til advokater”, forklarer advokat og partner Jens Jacob Dühr.

To etager skal integreres
Inden 2. salen kan tages i brug, skal der dog sættes gang i en større renovering, som forventes færdig til sommer. Der skal indrettes kontorer og mødelokaler med glaspartier og åbne rum som på 1. salen og vigtigst af alt, skal en intern trappe forbinde de to etager, så der er sammenhæng mellem etager og medarbejdere.

Vi vil gerne bevare nærheden og det gode samarbejde, der opstår, når vi er tæt på hinanden. Så længe det kan lade sig gøre! For vi ved godt, at det bliver sværere og sværere jo flere mennesker vi bliver, men så må vi gruppere os i faglige fælleskaber, og så holde godt fast i eksempelvis vores fælles frokost”, fortæller Jens Jacob Dühr.