IDEAL og Assens

IDEAL Advokatfirma indgår i samarbejde med Udvikling Assens og etablerer kontor i Erhvervsparken TEP tidligere kendt som Tommerup Erhvervspark. 

3. februar 2017 IDEAL nyt

Strategisk udvidelse af IDEAL Advokatfirma
Efter længere tids planlægning er IDEAL Advokatfirma klar til næste træk. I stedet for at udvide det eksisterende kontor, udvides der nu geografisk ved at etablere et kontor i Erhvervsparken TEP, som ligger i Tommerup. Den strategiske etablering sker ifølge advokat Jacob Schjern Andersen for at komme tættere på Assens og det spændende erhvervsliv, der præger Assens kommune. ”En del af vores strategi er at være til stede der, hvor virksomhederne er, og der ser vi et meget interessant marked i Assens Kommune, lige fra den ene kommunegrænse til den anden.”

Rødder solidt plantet i Assens
Det er ikke tilfældigt, at valget faldt på Assens, da udvidelsen af firmaet skulle planlægges. Udover det rige erhvervsliv i kommunen har to af nøglepersonerne i IDEAL Advokatfirma stærk tilknytning til området. Advokat Jacob Schjern Andersen er barn af Tommerup og partner Jens Jacob Dühr bor i kommunen. ”Med vores stærke rødder i området er der ingen tvivl om, at vi skal være mere til stede i Assens Kommune, og når muligheden nu byder sig med genetableringen af Erhvervsparken, er det nu også det rigtige tidspunkt”, fortæller partner Jens Jacob Dühr.

Samarbejde med Udvikling Assens
Udvikling Assens har udviklet en spændende platform for erhvervslivet i kommunen. Det er en forening med det ene og alene formål at fremme udviklingen af det lokale erhvervsliv og turismen i Assens Kommune, hvilket IDEAL Advokatfirma ser stor fordel i at være en del af. ”Samarbejdet med Udvikling Assens giver os en indgang til erhvervslivet i kommunen, fordi de allerede er del af maskineriet, men det er også her, vi kan bidrage, fordi forretningsudvikling både nationalt og internationalt er en af vores spidskompetencer” forklarer advokat Jacob Schjern Andersen.

Aftalerne med Udvikling Assens og Erhvervspark TEP er på plads. Kontoret åbner 1. marts i år, men da det kribler for at komme i gang med arbejdet, står IDEAL Advokatfirma allerede nu til rådighed for en uforpligtende snak om lige netop din virksomhed.

Ring eller skriv til os hvis det kunne være relevant for dig.

Jacob Schjern Andersen
Advokat, Associeret partner


Læs mere
Jacob Schjern Andersen
Advokat, Associeret partner
E-MAIL: jsa@ideal-law.dk
MOBIL: +45 20 54 54 50
Læs mere

Jens Jacob Dühr
Advokat, partner


Læs mere
Jens Jacob Dühr
Advokat, partner
E-MAIL: jjd@ideal-law.dk
MOBIL: +45 22 46 46 16
Læs mere