Nye medarbejdere og renovering af kontoret

Oktober 2018 IDEAL Nyt

Hen over foråret, sommeren og helt ind i efteråret er der sket en masse hos IDEAL Advokatfirma. Vi har budt velkommen til tre nye medarbejdere, sagt farvel til to kollegaer og renoveret den sidste del af kontoret. 

I maj måned sagde vi farvel til vores receptionist og kommunikationsmedarbejder Katrine Kiel. Førhen værende servicemedarbejder Lonnie Cecilie Hansen overtog hendes plads og i den forbindelse blev Amalie Rosendahl Høst ansat som ny servicemedarbejder.

I juli måned var det tid for Nete Bøgehøj Kristiansen at prøve nye veje og i den forbindelse sagde vi velkommen til Susan Olsen som ny juridisk sagsbehandler. Susan kommer med mange års erfaring fra senest Bonnesen Advokater I/S.

Senest har vi sagt velkommen til Tanja Boskovic Kristensen som ny legal trainee. Tanja kommer fra en stilling som bachelorfuldmægtig hos den juridiske afdeling hos Socialstyrelsen. Tanja vil være på kontoret forskudt af vores anden legal trainee Jonas, hvor hun primært vil assistere med arbejde inden for fast ejendom og selskabsret.

Vi siger tak for denne gang til Katrine og Nete og byder Amalie, Susan og Tanja hjerteligt velkommen. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Ud over vores udvidelse af medarbejdere, har vi fået udvidet med fire nye flotte kontorer, så vi også fremadrettet er gearet til yderligere vækst.Læs mere

Læs mere

Susan Olsen
Juridisk sagsbeh.


Læs mere
Susan Olsen
Juridisk sagsbeh.
E-MAIL: sol@ideal-law.dk
Læs mere

Tanja Boskovic Kristensen
Legal trainee


Læs mere
Tanja Boskovic Kristensen
Legal trainee
E-MAIL: tbk@ideal-law.dk
Læs mere