Nyt IDEAL i advokatbranchen

1. oktober 2015

Tre ud af fire indehavere forlader Bonnesen Advokater og tager deres forretninger med til et nyt partnerselskab.

Advokaterne Jesper Altamirano, Jens Jacob Dühr og Niels Eriksen udgør trekløveret i det nystiftede partnerselskab IDEAL Advokatfirma P/S.  

Åbningen fejres ved en officiel reception fredag d. 23. oktober fra kl. 14.00 til 17.00 på den nye adresse, Vestergade 43, 1. sal, 5000 Odense C.

Gensidigt ønske
Opdelingen af Bonnesen Advokater I/S sker efter et gensidigt ønske fra de fire indehavere i Bonnesen Advokater I/S, som fremover ønsker at udvikle deres advokatvirksomhed i to selvstændige regi. 

Vi har været glade for samarbejdet med Bonnesen Advokater I/S, og derfor er det også en smule ambivalent at skulle tage afsked med nogle gode kollegaer samtidig med, at vi selvfølgelig glæder os helt vildt til at tage hul på vores nye fremtid” fortæller advokat Jesper Altamirano.

IDEAL vil være et ideal
Stilen for IDEAL Advokatfirma P/S afspejles af navnet. Virksomheden er baseret på en vision om kompromisløs kvalitet kombineret med pragmatisk rådgiver-klientrelation, der er nærværende, fleksibel og gennemsigtig.

Vi vil fortsætte den samme professionelle tilgang til opgaven, som vores klienter kender os for. Men vi er også gode kollegaer, som trives bedst i dynamiske miljøer, hvor man godt må tænke ud af boksen for at nå frem til den bedste løsning. Og det håber vi, vil blive tydeligt i IDEAL Advokatfirma”, forklarer advokat Jens Jacob Dühr.

Starter i Odense
De tre indehavere har alle god erfaring med sig fra en række velrenommerede nationale advokatfirmaer, og med klienter i både ind- og udland kunne IDEAL Advokatfirma P/S være startet i hvilken som helst af landets største byer. Men udover firmaets lokale forankring i Odense og en god geografisk placering midt i landet, rummer Odense et interessant potentiale, der lige nu aktualiseres i takt med byens udvikling.

Odense er praktisk placeret lige midt i landet, men Odense er også en spændende by. Her er så meget vækstpotentiale, og derfor er det godt at opleve, at flere og flere udnytter det potentiale og udvikler byen. Det vil vi gerne blive ved med at være del af og bidrage til", fortæller advokat Niels Eriksen.

Klienter følger med
For de eksisterende klienter sker der ingen ændringer udover den nye adresse og det nye navn. Igangværende sager videreføres således af samme ansvarlige advokat og følger helt automatisk med over til IDEAL Advokatfirma P/S.

Udover de tre partnere rejser følgende med til IDEAL Advokatfirma P/S. Advokat Jacob Andersen, advokatfuldmægtig Julie Marie Niebuhr Aagaard, juridiske sagsbehandlere Stine Lykkegaard-Madsen og Nete Bøgehøj Kristiansen og regnskabschef Susanne Hansen. Allerede nu planlægger IDEAL Advokatfirma P/S at ansætte to jurister yderligere.

Forretningsområder
IDEAL advokatfirma P/S er specialiseret inden for mergers and acquisitions, selskabsretlige forhold, konkurrenceret, insolvens, landbrug og kontraktforhold. Ydermere har IDEAL Advokatfirma P/S stor erfaring inden for internationale relationer som repræsentant og bindeled på vegne af danske klienter over for udenlandske advokater og samarbejdspartnere.