Pro bono i bytte for morgendagens tanker

5. oktober 2016

IDEAL Advokatfirma inviterer nu pro bono-arbejdets givende tankegang ind i bytte for viden om tendenser fra morgendagens erhvervsliv.

Pro bono for iværksættere
IDEAL Advokatfirma ønsker at etablere et pro bono samarbejde med byens iværksætterfællesskaber for at dele ud af viden og kompetencer i bytte for indsigt i, hvad der sker for morgendagens erhvervsfolk. Det er pro bono inden for de erhvervsretlige områder, der nu kan komme byens spirende erhvervsfolk til gode.

"Vi er et erhvervsretligt kontor, så der hvor vi kan yde pro bono bistand, er inden for erhvervslivets rammer" fortæller kommunikationskoordinator Katrine Kiel fra IDEAL Advokatfirma og fortsætter: "vi synes egentlig ikke selv, vi er hverken gamle eller støvede, men morgendagens erhvervsfolk udspringer af generation Y og Z, og de tænker altså ikke på samme måde som de mere traditionelle X'ere. Det vil vi gerne følge med i."

Reflekteret, faglig sparring
Det handler om at dele ud, og hvis det så ender med, at firmaet får noget fagligt igen, er det ifølge katrine Kiel det, der gør det hele værd.

"Det er advokaterne, der sidder med den specialiserede, juridiske viden, men det er de yngre, ambitiøse iværksættere, der reelt møder de juridiske udfordringer. Dem vil vi gerne lære at kende, og hvis vi så kan bytte med vores viden, ender det måske med at blive et helt godt samarbejde."

Som den første af flere aftaler har IDEAL Advokatfirma indledt et samarbejde med det dynamiske iværksætterhus Stjerneskibet. Her kan man som iværksætter få gratis rådgivning fra private konsulenter alt efter, hvad man har behov for. Flere aftaler er på vej.

Per Nedergaard Nielsen
Cand. jur. & senior tax manager


Læs mere
Per Nedergaard Nielsen
Cand. jur. & senior tax manager
E-MAIL: pnn@ideal-law.dk
MOBIL: +45 61 44 24 54
Læs mereLæs mere

Læs mere

 

Åben SKAT hver Mandag 16.00 - 20.00

Vestergade 43, 1. sal
5000 Odense C

Læs mere