Tak for i år! 

20. december 2019 IDEAL nyt

I 2019 er der sket flere spændende ting hos IDEAL Advokatfirma. Et af højdepunkterne var, da to af vores advokatfuldmægtige, Tugba og Hans, blev advokater. Vi er utroligt stolte af deres udvikling og vi glæder os til det fortsatte kollegaskab.

Derudover er Jonas blevet færdig med sin kandidat i jura, og derved overgået til advokatfuldmægtig. Jesper vil fungere som Jonas' mentor, og Jonas vil primært beskæftige sig med selskabsret samt mergers & acquisitions.  

I forbindelse med Jonas' overgang til fuldmægtig, har vi budt velkommen til en ny legal trainee, Frederik Wensien Andersen. Frederik vil være på kontoret 2-3 dage om ugen, og vil assistere juristerne vedrørende forskellige erhvervsretlige problemstillinger.

Til slut skal vi sige farvel til vores servicemedarbejder Amalie, da hun skal starte på uddannelse som kostvejleder og personlig træner i Århus. Vi takker Amalie mange gange og ønsker hende alt held og lykke fremover.  

Til alle vi har mødt på vores vej i 2019, tak for et godt år. Vi glæder os til at se jer i 2020, hvor vi blandt andet har 5-års jubilæum. 

Rigtig god jul og godt nytår fra IDEAL Advokatfirma P/S.