IDEAL styrker holdet med tre nye medarbejdere

Marts 2018 IDEAL nyt

Efter optagelsen af Martin Holm Land som partner fortsætter vi udvidelsen af firmaet med to advokatfuldmægtige og en legal trainee. I samme ombæring har vi taget afsked med advokatfuldmægtig Vicki Bek Jacobsen, som har ønsket at prøve kræfter med Plesner i København.

Tugba Demirtas Erdönmez er en af to nye fuldmægtige. Siden Tugba blev cand.jur. i 2011 har hun arbejdet som juridisk konsulent i forskellige offentlige forvaltninger og senest hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Tugbas gode erfaring betyder, at den ellers treårige fuldmægtigperiode kan forkortes med et års tid, så Tugba allerede om små to år kan bryste sig med titlen som advokat.

Eline Marie Demmer er vores anden nyansatte advokatfuldmægtig. Eline afslutter sin kandidat til sommer og arbejder som legal trainee indtil da, hvor hun assisterer kontorets jurister i deres arbejde inden for fast ejendom og selskabsret.

Endelig siger vi goddag til Jonas Sebastian Andersen. Jonas kommer til IDEAL fra en stilling som stud. jur. ved Kammeradvokaten.

Tak for denne gang til Vicki og velkommen til Eline, Tugba og Jonas. Vi ser frem til et godt samarbejde.