Vi udvider kontoret med en etage

22. januar 2016

Efter kun tre måneder i vores nye lokaler, har vi brug for at udvide kontoret. Vi flyttede ind på 1. salen i Vestergade nr. 43 i oktober og har nu også overtaget lejemålet på 2. salen. Med indtagelsen af endnu en etage, tager vi ligeledes hul på næste udviklingsfase for IDEAL advokatfirma P/S, der går fint i tråd med målsætningen om, at firmaet skal vokse sig større.

Ydmygt ønske om at blive større
Hvad der er startet som et ydmygt ønske om at blive et større firma, er nu så småt ved at tage form. Men det skal ikke være for størrelsens skyld alene. IDEAL Advokatfirma P/S er bygget på en vision om kompromisløs kvalitet, så der er ikke plads til hurtige beslutninger, som ikke er tænkt igennem.

Udvidelsen sker, fordi det er det rigtige for firmaet nu og i fremtiden for at vi kan blive ved med at skabe den kvalitet, vi ønsker at levere til vores klienter og samarbejdspartnere. Vi skal hele tiden udvikle os, og det gør vi blandt andet ved at udvide kontoret med flere juridiske talenter.

To etager skal integreres
Inden 2. salen kan tages i brug, skal der dog sættes gang i en større renovering, som forventes færdig til sommer. Der skal indrettes kontorer og mødelokaler med glaspartier og åbne rum som på 1. salen og vigtigst af alt, skal en intern trappe forbinde de to etager, så der skabes sammenhæng mellem etager og nærheden mellem medarbejderne bevares.