Eurojuris

IDEAL Advokatfirma P/S er medlem af Eurojuris International. Et internationalt netværk af advokatfirmaer, der tilbyder juridisk rådgivning og lokal repræsentation til virksomheder, organisationer, offentlige myndigheder og private klienter i hele Europa samt i øvrige udvalgte jurisdiktioner i resten af verden.

At udnytte lokal viden og ekspertise er den mest effektive måde at håndtere de juridiske og kommercielle forskelle, der findes i Europa. Det er en kæmpe fordel at have hurtig adgang til et netværk af advokater, der er til stede i de områder, hvor sagerne opstår eller har udløbere til.

Toppost i Eurojuris International

Fra 2014 til 2016  har partner Niels Eriksen fra IDEAL Advokatfirma P/S været 'president of Eurojuris International'.

Niels er det hidtil yngste Eurojuris-medlem, der har indtaget den øverste post for Eurojuris og er ifølge en repræsentant fra organisationen et godt eksempel på, hvordan Eurojuris er et dynamisk netværk, der hele tiden opdateres med nye medlemmer.

“When I first met him years ago, he was among the youngest members. He is a very good example of how we successfully integrated younger lawyers into the network and its management, and the first example of a member going from young recruit all the way to the top”, fortæller advokat Michael Vesthardt i et portræt af Eurojuris præsidenten. 

Læs mere