Hvem er vi? 

En efterårsdag i 2015 slog vi for første gang dørene op til IDEAL Advokatfirma. Med en beliggenhed i hjertet af Odense er vi et mindre, erhvervsrettet kontor med en høj grad af specialisering, internationalisering og klienter i hele Danmark. Vi er fordelt på to etager og har en flad virksomhedsstruktur. Så vi siger, at kun de fysiske meter imellem os skaber afstanden.

Rettidig, kompromisløs og nærværende juridisk rådgivning er vores kodeord. Inden for de erhvervsretlige specialer har vi særlig erfaring med transaktioner, selskaber og konfliktløsning.

Vi samarbejder med såvel danske som internationale virksomheder, både nogle af Danmarks største, men også en lang række mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder.

Vi prioriterer hver især at have direkte klientkontakt. Fordi det er afgørende for os at danne en fortrolig og god relation til vores klienter, som bygges op af tillid, respekt og omsorg. Tre nøgleord, som også beskriver vores tilgang til hinanden.

Hos IDEAL Advokatfirma er vi et fællesskab med en drivende passion for hvert vores speciale, men vi er også et fællesskab, som hjælpes ad og samarbejder omkring de komplekse juridiske udfordringer. Vores åben-dør-politik er værdiskabende for os selv og for vores klienter. Vi er af den overbevisning, at et godt kollegaskab bidrager positivt til samarbejdet både mellem os og med vores klienter og forbedrer det færdige produkt. 

Hvis du vil læse mere specifikt om, hvad vi kan tilbyde dig, kan du navigere mellem vores specialer her. Hvis du er interesseret i personlighederne bag IDEAL samt vores individuelle cv, kan du klikke her.

Hvad er vores mission? 

Bag vores advokatvirksomhed har vi et fælles mål, en fælles mission og en fælles vision for firmaets fremtid. Når vi kombinerer dem med vores værdier, skaber vi fundamentet for IDEAL Advokatfirma.  

Mål

Vores hverdag skal være sjov og spændende, og vores opgaver skal give mening. Tiden skal bruges værdiskabende for både vores medarbejdere og klienter.

Mission 

Vi løser vores klienters juridiske problemstillinger inden for vores primære fagspecialer. Vi møder klienterne, hvor de er, og skaber en relation gennem gensidig tillid. Vi arbejder pragmatisk og nærværende. Vi uddanner os, så vi altid er opdateret på viden og udvikling.

Vision 

Altid at være et førsteklasses kontor bygget på den højeste faglige standard, som matcher de store advokatvirksomheder. Samtidig er vi ikke større, end at alle kender alle, og at vi hver især kan yde en nærværende og personlig juridisk rådgivning til hver enkelt klient.

Værdier

Fællesskab 
Vores dør er altid åben. Vi hjælpes ad og løfter hinanden. 

Dedikation   
Vi er dedikeret til vores klienter, til hinanden og til vores fag.

Pragmatik  
Vi løser vores opgaver efter bedste pragmatiske evne og udnytter tiden bedst muligt.  

Omsorg    
Vi drager omsorg for både klienter og hinanden, men også for os selv. Balance mellem privat- og arbejdsliv er vigtig.

Uddannelse
Vi er få partnere, som huser et ungt team. Vores fokus er på at uddanne og dygtiggøre hver enkelt medarbejder personligt og altid lade dem indgå i et professionelt samarbejde.