Hans Holme
advokat

Profil

Hans Holme har igennem en årrække været ansvarlig for konkursretlige sager i IDEAL’s insolvensafdeling og har et dybdegående kendskab til konkurs og insolvensret. Hans erfaring skaber en resultatorienteret proces med et godt og konstruktivt samarbejde mellem kurator, kreditorer og skifteret.

Som advokat med en kompetent indsigt i forretningsgange for nødlidende kunder i pengeinstitut og realkreditinstitut er Hans en foretrukken samarbejdspartner i processen mellem advokat og bank, som er så afgørende for at opnå en tabsbegrænsende strategi og handlingsplan.

Hans er også specialist i lejeret og i fast ejendom. Han rådgiver ved køb og salg af fast ejendom med såvel udarbejdelse af købsaftaler, førelse af retssager og yder advokatbistand til løsning af lejeretlige tvister. Skal du købe fast ejendom på tvangsauktion i skifteretten, kan du også med fordel tage fat i Hans, som har kendskab til proceduren på både sælger- og købersiden.

Igennem flere år har Hans som en del af sin rådgivning med køb og salg af fast ejendom specialiseret sig i landbrugsret som en niche. Grundet sin opvækst på en gård har han et unikt branchekendskab, der gør det lettere at løse de særlige problemstillinger, som gør sig gældende for landbrugssektoren.

Læs: Hans' referencer og værdier  

Karriereforløb

2019: IDEAL Advokatfirma P/S, advokat
2016: IDEAL Advokatfirma P/S, advokatfuldmægtig

2016: IDEAL Advokatfirma P/S, legal trainee
2015: Lexos Advokater, stud. jur. 

2016: Cand. jur. fra Syddansk Universitet

HANS HOLME  

Advokat 2019

E-mail:   hh@ideal-law.dk

Mobil:    +45 31 23 63 61

Direkte: +45 79 30 60 88

vCard

SPECIALER  

Landbrugsret 
Insolvensret 
Fast ejendom og lejeret
Civile retssager og konfliktløsning 

SPROG

Skandinaviske sprog 
Engelsk 

JURIDISK SAGSBEHANDLER

Susan Olsen
Juridisk sagsbeh.


Læs mere
Susan Olsen
Juridisk sagsbeh.
E-MAIL: sol@ideal-law.dk
Læs mere