Jens Jacob Dühr

Advokat,

Partner

Profil:

Rådgivning i øjenhøjde, der er til at forstå. Jens Jacob er udover at være specialiseret i arbejdet med generationsskifte, landbrug, entrepriseret, rekonstruktion og/eller insolvens, specialist i komplicerede, finurlige og usædvanlige sager inden for generel erhvervsret.

Som højaktuelt specialiseringsområde, står Jens Jacob endvidere i spidsen for IDEAL Advokatfirmas arbejde med persondataret. Den nye persondataforordning skal anvendes fra 25. maj 2018 og kommer til at stille store krav til virksomheders håndtering af persondata. Er du i tvivl, om lige netop jeres firma er compliant med den nye forordning, bør du tage en indledende snak med os. 

Møderet for Højesteret
Advokat 2006

Specialer:

Insolvens
Entrepriseret 
Landbrugsret
Persondataret
Retssager

Karriereforløb:

2015: IDEAL Advokatfirma P/S, partner
2008: Bonnesen Advokater I/S, partner 
2006: Rønne & Lundgren, advokat 
2003: Bruun Hjejle, advokatfuldmægtig 

2003: Cand.jur. fra Københavns Universitet

Sprog:

Engelsk og skandinaviske sprog

JENS JACOB DUHR
Advokat, partner

E-mail:    jjd@ideal-law.dk

Mobil:     +45 22 46 46 16 

Direkte:  +45 79 30 60 82 

Vcard

 

JURIDISK SAGSBEHANDLER: 

Susan Olsen
Juridisk sagsbeh.


Læs mere
Susan Olsen
Juridisk sagsbeh.
E-MAIL: sol@ideal-law.dk
Læs mere

 

PÅ EN SØ I TANZANIA

På Lake Tanganyika i Tanzania sejler en færge, der i sin tid blev bygget med støtte fra Danida.

Da færgen trængte til total renovering, og der var behov for endnu en færge, udarbejdede Tanzanias regering i samarbejde med Danida et udbud. Vores klient var interesseret som underleverandør til et større dansk firma, der ville byde som hovedentreprenør.

Vores opgave var at gennemgå den omfattende dokumentmængde, der fastlagde kravene til opgaverne, og derved rådgive om fordele og risici. Efter sagens afslutning sejler en totalrenoveret og ny færge igen på søen til glæde for de mange brugere.

Fra far til søn

I en tid hvor landbruget har det svært i Danmark, er det glædeligt, at der trods alt også findes landbrug, som kører godt og tjener penge.

I flere tilfælde har vi bistået vores klienter i forbindelse med overdragelse af hele eller dele af koncerner fra far til efterkommer(e). Løsningen af sådanne opgaver sker altid i nært samspil med bank og landbrugsrådgiver, som tager sig af henholdsvis finansiering og landbrugstekniske forhold, mens vi står for udarbejdelsen af de juridiske aftaler.

Alene inden for det sidste år, har Jens Jacob Dühr bistået med 3 generationsskifter i landbruget.

Designermøbler 

I sommeren 2015 bistod advokat Jens Jacob Dühr ejerne af Lightyears A/S, som producerer en lang række high-end lamper, med et salg af selskabet til Fritz Hansen gruppen.

Opgaven bestod i opsætning og administration af datarum, håndtering af due diligence proces, udarbejdelse og forhandling af aktieoverdragelsesaftale, samt gennemførelse af de nødvendige closing forpligtelser, kort sagt en sædvanlig virksomhedsoverdragelse af betragtelig karakter fra A-Z.