Jesper Altamirano

Advokat,

partner

PROFIL:

Yder rådgivning i større sagskomplekser inden for Mergers & Acquisitions, konkurrenceret samt generelle selskabsretlige forhold.

Særligt inden for branchen landbrug og fødevarer repræsenterer Jesper en række store og mellemstore danske virksomheder i forbindelse med blandt andet virksomhedsopkøb, etablering af joint ventures og generelle selskabsretlige sager.

Igennem årene har Jesper oparbejdet stor erfaring som hovedadvokat på danske virksomheders udenlandske virksomhedsopkøb og selskabsetableringer i tæt samarbejde med udenlandske advokater og øvrige rådgivere.

Endelig har Jesper stor erfaring med fusionskontrol og varetagelse af fusionsanmeldelser, herunder forhandling af tilsagn i problematiske sager, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, EU-Kommissionen samt nationale konkurrencemyndigheder i en lang række øvrige europæiske lande. Jesper rådgiver ofte om konkurrenceretlige problemstillinger og udarbejder i den forbindelse skræddersyede compliance programmer.

Møderet for Landsret
Advokat 2006

Specialer:

Mergers & acquisitions
Selskabsret
Konkurrenceret

Karriereforløb:

2015: IDEAL Advokatfirma P/S, partner
2007: Bonnesen Advokater I/S, partner
2005: Rønne & Lundgren, advokat
2003: Plesner, advokatfuldmægtig 
2001: Deloitte, juridisk konsulent

2001: Cand.jur. fra Københavns Universitet

Sprog:

Engelsk og skandinaviske sprog 

Undervisning:

Har tidligere undervist som ekstern lektor på Syddansk Universitet i aktie- og anpartsselskabsret på jurauddannelsen og i skatteret på HD-studiet i finansiel rådgivning.

JESPER ALTAMIRANO
Advokat, partner 

E-mail:   ja@ideal-law.dk

Mobil:    +45 20 35 30 10

Direkte: +45 79 30 60 81

vCard

 

JURIDISK SAGSBEHANDLER:  

Stine Lykkegaard Madsen
Juridisk sagsbeh. & statsaut. translatør


Læs mere
Stine Lykkegaard Madsen
Juridisk sagsbeh. & statsaut. translatør
E-MAIL: slm@ideal-law.dk
Læs mere

Fusions godkendelse

Kontrolskifte i Hedegaard A/S samt DLA Agro a.m.b.a.

Anmeldelse af Danish Agro a.m.b.a.’s erhvervelse af enekontrol til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Idet Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen havde betænkeligheder til såvel den i hovedsagen horisontale fusion med Hedegaard A/S som vertikale fusion med DLA Agro a.m.b.a. blev transaktionerne den 24. juni 2015 godkendt med en række separate tilsagn. Endvidere var erhvervelsen ...

Læs mere

Rugeri på tværs af landegrænser

DanHatch A/S etablerer joint venture med HKScan

Den danske rugerivirksomhed DanHatch A/S, der er Nordeuropas førende producent af daggamle kyllinger til slagtekyllingeproduktion, har etableret et joint venture med den finske, børsnoterede virksomhed HKScan.

Joint venture‘et er etableret i det til formålet etablerede selskab DanHatch Finland Oy, hvor HKScan ejer en minoritetsaktiepost. Transaktionen blev struktureret som ...

Læs mere

Grovvarer for 9 millarder

DAVA Agravis International Holding A/S køber grovvareaktiviteter fra Getreide AG.

13. oktober 2014

DAVA Agravis International Holding A/S, et ledende selskab med agroindustrielle aktiviteter og maskinhandel i Østeuropa, har købt grovvareaktiviteterne med en årlig omsætning på DKK 9 mia. fra tyske Getreide AG. Med opkøbet etablerer DAVA Agravis International Holding A/S sig på det nordtyske marked som den tredjestørste aktør.

 

Læs mere