Niels Eriksen

Advokat,

Partner

Profil:

Rådgiver virksomheder og private i nationale og internationale retlige forhold. Niels ligger vægt på en åben og direkte tilgang i klientrelationen med fokus på værdiforøgende rådgivning.

Møderet for Landsret
Advokat 2005

Specialer:

Fast ejendom
Erhvervsret
Private forhold
Retssager 
Bestyrelsesarbejde

Karriereforløb:

2015: IDEAL Advokatfirma, partner
2004: Bonnesen I/S, advokat og partner
2003: LETT Advokatfirma, advokatfuldmægtig
2002: Kromann Reumert, advokatfuldmægtig

2001: Cand.jur. Københavns Universitet

Sprog:

Engelsk, Tysk og skandinaviske sprog

Undervisning:

Underviser som ekstern lektor på Syddansk Universitet i faget Handel med fast ejendom, samt afholder foredrag for pengeinstitutter og andre virksomheder.

NIELS ERIKSEN
Advokat, partner

E-mail:   ne@ideal-law.dk 

Mobil:    +45 21 28 77 18

Direkte: +45 79 30 60 83

Vcard

 

JURIDISK SAGSBEHANDLER:

Susan Olsen
Juridisk sagsbeh.


Læs mere
Susan Olsen
Juridisk sagsbeh.
E-MAIL: sol@ideal-law.dk
Læs mere

Kamp om garantiprovision

Nogle år efter montagen af en større ordre på LED-belysning til Benelux området, hvor en årlig garantiprovision fungerede som betaling for en driftsgaranti, så køber ikke selv skulle tegne driftsforsikring, blev Dansk El & Teknik A/S nægtet yderligere honorering.

Som advokat for Dansk El & Teknik sikrede Niels Eriksen i samarbejde med et belgisk advokatfirma, at Dansk El & Teknik fik sin honorering samt dækket alle omkostninger ved sagen.

 

Vin & vin

Ved etableringen af en ny vinkæde bistod Niels Eriksen den juridiske proces fra opstart og forhandlinger og frem til den færdige udarbejdelse af kontraktgrundlag. 

Det var vigtigt fra starten, at væksten skete på et transparent og færdigforhandlet franchisekoncept, der både tog hensyn til franchisegiveren samt franchisetagerne.

Et sådan koncept skal kunne rumme opstartshensyn, men skal også kunne favne kommende butikker, hvor konkurrencehensyn samt interne og eksterne hensyn skal afbalanceres juridisk og kommercielt.