personlig profil - 

Tugba Demirtas Erdönmez 

Referencer - kollegaer, klienter og samarbejdspartnere 

Tugba er et meget behageligt og stilfuldt menneske med fokus på kvalitet og troværdighed. Hun udstråler tryghed og modenhed. Hun tager sig tid til at lytte og er en konstruktiv samarbejdspartner, som stræber efter at opnå det bedst mulige udfald. Tugba er altid let tilgængelig, og hun har en oprigtig forståelse for folks forskellighed og møder alle med den samme interesse og villighed til at gå et ekstra skridt.

Tugbas værdier

Før Tugba besluttede at videreuddanne sig til advokat, arbejdede hun som juridisk konsulent. Men med en voksende drøm om at blive advokat besluttede hun sig i 2018 for at søge stillingen som advokatfuldmægtig hos IDEAL Advokatfirma, hvor hun har fundet sin rette hylde og plads.

At være advokat hos IDEAL Advokatfirma betyder for Tugba, at hun er en del af en positiv og hjælpsom kultur. En arbejdskultur, som har fokus på faglig udvikling, og hvor hun hver dag bliver betroet at løse nye udfordringer og opgaver. Vi oplever meget som ansatte hos IDEAL Advokatfirma både fagligt og socialt, og det er altid en spændende arbejdsplads i rivende positiv udvikling. Det er vi stolte af at være en del af.

TUGBA DEMIRTAS ERDÖNMEZ 

Advokat 2019

E-mail:   tde@ideal-law.dk

Mobil:     +45 21 12 48 40

Direkte:  +45 79 30 60 41

vCard 

SPECIALER  

Generel erhvervsret  
Fast ejendom  
Insolvensret  
   

SPROG

Dansk 
Engelsk 
Tyrkisk

JURIDISK SAGSBEHANDLER

Susan Olsen
Juridisk sagsbeh.


Læs mere
Susan Olsen
Juridisk sagsbeh.
E-MAIL: sol@ideal-law.dk
Læs mere