Ansættelses- og arbejdsret

IDEAL Advokatfirma - juridisk rådgivning om ansættelsesret.

Vores advokater med speciale i ansættelses- og arbejdsret yder juridisk rådgivning om ansættelsesretlige forhold på højeste faglige niveau.

Kontakt advokaten, når din virksomhed står foran:

  • en transaktion (køb og salg af virksomhed),
  • en ansættelse,
  • en afskedigelse,
  • en omstrukturering

IDEAL Advokatfirma P/S er eksperter i udarbejdelse af ansættelseskontrakter, direktørkontrakter, opsigelsesskrivelser mv., juridisk rådgivning i relation til ferieloven, funktionærloven, ligebehandlingsloven – herunder om barsel, chikane og diskrimination.

Advokatkontoret bistår arbejdsgiver eller arbejdstager med stor erfaring i problemløsning relateret til samtlige ansættelsesretlige regler og reguleringer. Vi tilbyder juridisk konfliktløsning ved at føre retssager, forhandle forligsmæssige løsninger og alternativt mediation og konfliktmægling.

Læs om vores specialer 

KONTAKT ADVOKAT

Martin Holm Land
Advokat, partner


Læs mere
Martin Holm Land
Advokat, partner
E-MAIL: mhl@ideal-law.dk
MOBIL: +45 20 20 19 68
Læs mere

Rikke Sehested Jørgensen
Advokat


Læs mere
Rikke Sehested Jørgensen
Advokat
E-MAIL: rsj@ideal-law.dk
MOBIL: +45 22 44 25 16
Læs mere

 

ligebehandling

Det er løbende aktuelt med problematikker omkring ligebehandling.

Det kan dreje sig om ansøgere og medarbejdere, der føler sig diskrimineret pga. alder og køn, eller det kan være arbejdsgivere, der er i tvivl om, hvornår man må bortvise opsagte medarbejdere.

Er du i tvivl, om du står overfor en problematik omkring ligebehandling, så ring eller skriv til IDEAL Advokatfirma for at få rådgivning.