Mergers & acquisitions

IDEAL Advokatfirma P/S repræsenterer købere og sælgere af både små og store virksomheder, når de juridiske forhold ved køb og salg skal afdækkes.

Ved køb og salg af større virksomheder vil den potentielle køber af virksomheden oftest ønske en due diligence, hvor man gennemgår virksomhedens relevante dokumenter. Alternativt afgiver sælger en række garantier om forhold af betydning for virksomhedsoverdragelsen. Her er IDEAL Advokatfirma P/S behjælpelig med strukturering af due diligence processen. Vi deltager i forhandlingerne omkring fastsættelse af vilkår og betingelser, samt varetager håndtering og udarbejdelse af relevante dokumenter.

Læs om vores specialer

KONTAKT ADVOKAT

Jesper Altamirano
Advokat, partner


Læs mere
Jesper Altamirano
Advokat, partner
E-MAIL: ja@ideal-law.dk
MOBIL: +45 20 35 30 10
Læs mere

Martin Holm Land
Advokat, partner


Læs mere
Martin Holm Land
Advokat, partner
E-MAIL: mhl@ideal-law.dk
MOBIL: +45 20 20 19 68
Læs mere

Jonas Sebastian Wehrli-Andersen
Advokatfuldmægtig


Læs mere
Jonas Sebastian Wehrli-Andersen
Advokatfuldmægtig
E-MAIL: josa@ideal-law.dk
MOBIL: +45 93 92 68 00
Læs mere

 

Due diligence

Due diligence er de undersøgelser, der gennemføres i forbindelse med mergers & acquisitons

For den potentielle køber har due diligence undersøgelserne til formål at give den potentielle køber indsigt i virksomhedens forhold forud for gennemførelsen af virksomhedsoverdragelsen og derigennem betrygge sig om virksomhedens forhold.

For sælger kan det ligeledes være af stor betydning, at køber foretager en grundig due diligence undersøgelse for derved at begrænse omfanget af de garantier og indeståelser (representations and warranties), som sælger typisk skal afgive som led i virksomhedsoverdragelsen.