Persondataret

IDEAL Advokatfirma er juridisk rådgiver i persondataret.

Persondataretten har i Danmark udviklet sig til et markant juridisk område pga. de implementerede EU-regler fra 2018. Flere virksomheder har nu en funktion/stab med intern compliance omkring GDPR og beskyttelse af persondata.

IDEAL Advokatfirma har god erfaring i at bistå virksomheder med en gennemgang af deres håndtering af personoplysninger, herunder at få etableret de juridisk korrekte forretningsgange i virksomheden og få tilset at standard korrespondance, aftaler og juridiske dokumenter lever op til lovens krav.

Små og mindre virksomheder kan få gavn af en fast årlig aftale med en af vores specialiserede advokater om et juridisk tjek eller en juridisk stikprøvekontrol og således sikre, at virksomheden overholder de gældende juridiske krav. Dette bør dog suppleres af, at virksomheden følger de offentligt tilgængelige GDPR-vejledninger, som kan hentes på f.eks. Datatilsynet.dk.

Persondatalovens klare formål er at hindre misbrug af personoplysninger, og regelsættet er særligt interessant i forbindelse med indhentelse og opbevaring af personoplysninger i forbindelse med f.eks. ansættelser eller personoplysninger modtaget fra kunder eller andre forretningsforbindelser.

IDEAL Advokatfirma P/S afholder også seminarer i Persondataret. Skriv eller ring til os for at sikre compliance med persondataforordningens juridiske regelsæt. 

Læs om vores specialer 

KONTAKT ADVOKAT

Jens Jacob Dühr
Advokat, partner


Læs mere
Jens Jacob Dühr
Advokat, partner
E-MAIL: jjd@ideal-law.dk
MOBIL: +45 22 46 46 16
Læs mere

Troels Myrup Jensen
Advokatfuldmægtig


Læs mere
Troels Myrup Jensen
Advokatfuldmægtig
E-MAIL: tmj@ideal-law.dk
MOBIL: +45 28 11 29 62
Læs mere