Erhvervsret for små & mellemstore virksomheder

Vi sikrer din virksomheds fundament, så virksomheden står fast - også i modvind.

IDEAL Advokatfirma P/S fungerer som juridisk sparringspartner i små og mellemstore virksomheder, der ikke har egen juridisk afdeling til at sørge for, at daglige forretningsgange overholdes i henhold til den gældende lovgivning. Især for iværksættere, kan der være mange formaliteter, som kræver god juridisk sparring.

Områder:

Virksomhedsform: Virksomhedens juridiske form og struktur kan få afgørende betydning for, hvad der sker med virksomheden, hvis eksempelvis ejerforholdene en dag ændres. Mange konflikter (og latente omkostninger) kan forebygges ved at få rådgivning om det helt rigtige indhold af ejeraftalen.

Grundlæggende finansielle aftaler: Vi gennemgår alt det med småt, så du undgår overraskelser omkring virksomhedens hæftelsesforhold mv. Inter-strukturelle forhold i en mindre koncern såsom krydsende (pante)sikkerheder kan ramme hele virksomheden, hvis en enkelt del af virksomheden får økonomiske problemer.

Risikominimering af den løbende drift: Vi risikominimerer den løbende drift i din virksomhed. Det skaber et godt grundlag for virksomhedens kommercielle fremgang. Du får løbende sparring i jura, skat og drift samt en strategisk partner eller talerør, når du skal forhandle med eksempelvis banken, udlejer, leverandører og /eller kunder.

Advokatmedlem af bestyrelsen: Vi tilbyder at deltage som advokatmedlem i bestyrelsen. Bestyrelsen er både en effektiv del af virksomhedens aktive visitkort ud til erhvervslivet, og bestyrelsesarbejdet har en konstruktiv indvirkning på virksomhedens udvikling. Advokaten kan hurtigt afgøre om et strategisk tiltag er lovligt og derved effektiviseres processer allerede i den indledende fase.

Virksomhedstjek: Et gratis, juridisk serviceeftersyn, der afdækker, hvor din virksomheds svage punkter er. Særligt i vækstende virksomheder er der ofte oversete juridiske faldgruber, fordi det går stærkt, og fordi fokus er på omsætning og udvikling og ikke på risici og fælder.

Uforpligtende besøg: Vi mødes i din virksomhed til en nærmere drøftelse af virksomhedens situation og forhold. Det er ganske uforpligtende. På den måde får vi den optimale indsigt, og du får den bedste rådgivning.

Ring eller skriv til en af os for at aftale nærmere.

 

Tilbage

JURISTER DER SÆRLIGT ARBEJDER SMV & IVÆRKSÆTTERELæs mere

Læs mere

Betina Altamirano
Advokat & mediator


Læs mere
Betina Altamirano
Advokat & mediator
E-MAIL: bal@ideal-law.dk
MOBIL: +45 30 80 76 30
Læs mere

Jacob Schjern Andersen
Advokat, Associeret partner


Læs mere
Jacob Schjern Andersen
Advokat, Associeret partner
E-MAIL: jsa@ideal-law.dk
MOBIL: +45 20 54 54 50
Læs mere

Per Nedergaard Nielsen
Cand. jur. & senior tax manager


Læs mere
Per Nedergaard Nielsen
Cand. jur. & senior tax manager
E-MAIL: pnn@ideal-law.dk
MOBIL: +45 61 44 24 54
Læs mere